Näitleja Bruce Willisel diagnoositi mõnda aega tagasi haruldane dementsuse vorm, millele tänapäeval ravi ei leidu. Pühapäeval tähistas Willis oma sünnipäeva ja tähtsa päeva puhul tegi tema abikaasa Emma Heming Instagrami postituse, kus rääkis muu hulgas ka sellest, kuidas ta kinolinade suure staari raske diagnoosiga toime tuleb.

Emma Heming postitas Instagrami video, kus rääkis, et Bruce Willise sünnipäev algas tema jaoks hommikul nutmisega. „Ma arvan, et see on oluline, et te näeksite asja igat külge,“ lausus naine videos oma jälgijatele ja selgitas, et ta silmad on pärast nutmist paistes. Veel rääkis ta, et tema poole pöördutakse tihtipeale sõnumitega, et arvestades Bruce'i tervislikku seisundit, paistab Emma tema kõrval väga tugev. „Mulle ei ole antud selles asjus valikuvõimalust. Ma soovin, et mulle oleks see antud,“ sõnas Emma ja lisas, et mõnikord tuleb raskest olukorrast kasvõi hambad ristis läbi tulla. „Ja seda ma teengi. Kuid ka minul on kurbi hetki iga päev ja ma tunnen seda täna, Bruce'i sünnipäeval, eriti tugevalt,“ nentis ta postituses.

„Täna on üks selliseid päevi, kus ma tunnen leina ja kurbust. Kuid asja helgem pool on see, et ma olen väga õnnelik, et saan tunda teie soojust ja armastust, mis on suunatud minu abikaasale ja meie perele. Ma näen teie sõnumeid, neid lugusid, mida te jagate ja ma tahan teile aitäh öelda,“ kirjutas Heming pühapäeval Instagrami postitatud video juurde.

Heming avaldas oma kontol Willise auks ka rõõmsa video, millega soovis oma abikaasale õnne. „Ta on väga armastatud. Ja ma jään teda alatiseks armastama. Palju õnne, mu armas,“ kirjutas Emma armsa video juurde, kus näitas Bruce'i elus aset leidnud südamlikke hetki.