Deana Noop on eelkõige tuntud oma YouTube'i kanali poolest, kus ta deanabanana nime all tegutsedes regulaarselt oma elust ja tegemistest videoid postitab. Deana suur kirg on juba pikalt olnud BodyPumpi trennis käimine ning nüüd otsustas sisulooja, et tahab oma lemmikhobiga pisut enam seotud olla. Selleks vormistas ta ära treeneri paberid, et ka teistele huvilistele oma trenni- ja energiapisikut jagada.

„Olen siin oma trenniasjadega päris vaikne olnud, aga sain täpselt kuu aega tagasi BodyPumpi litsentsi, millega olen vaeva näinud juba eelmise aasta lõpust,“ alustas noor naine oma Instagrami postitust. „Täna oli mu esimene päris enda trenn, mis nüüd tunniplaani lisati,“ oli Noop suure saavutuse üle uhke ja jagas sotsiaalmeedias endast pilti, mis peale trenni klõpsatud oli.

Sotsiaalvõrgustiku platvormil kiitsid teised sisuloojad Noopi jaoks olulist saavutust ning mitmed teised Instagrami kasutajad soovisid Deanale treeneriametis tuult tiibadesse. Noop annab BodyPumpi trenne pühapäeviti Tartus Annelinna MyFitnessi spordiklubis.