Lisaks Briti produtsent-plaadikeerutajatele Feint’ile ja Monrroe’le, astuvad publiku ette ka Hollandi DJ-d Monrroe ja NCT. Trummi ja bassi fänne rõõmustavad ka Eesti oma poisid grupist Cartoon ning MHKL ja JAVÚ. Läbi õhtu hoiavad Kultuurikatla suures saalis energiat kõrgel hostid MC Mota & Fava.

Sel aastal möödub 10 aastat Liquicity esimesest trummi ja bassi peost, mis on välja kasvanud samanimelisest plaadi- ja sündmuskorraldusettevõtest. Firma sai alguse, kui üks asutajatest, Maris Goudzwaard, hakkas Youtube’is jagama uusi trummi ja bassi lugusid, mis talle eriliselt kõrvu jäid.

Et Youtube’i kanal sai edukaks, asutati koos Hollandi produtsendi Madukiga 2011. aastal Liquicity Records plaadifirma. 12 tegutsemisaasta jooksul on sellest kasvanud suurim trummi ja bassi viljelev plaadifirma maailmas. Ettevõtte abil on laia ilma lennanud näiteks ka High Contrast ning Netsky.

Trummi ja bassi austajatele loodud pidudesari on üks populaarsemaid Euroopas. Eesti jaoks on see järjekorras neljas üritus. Esimest korda toimus Liquicity Estonia Tallinnas 2018. aastal.

Liquicity Estonia toimub sel kevadel, 27. mail algusega kell 22 Tallinnas Kultuurikatlas.