Los Angelese politseijaoskond kinnitas neljapäeval, et Rihanna koju oli üritanud salaja sissetungida üks meesterahvas, et popstaar endale naiseks kosida. Kohalike võimude sõnul peeti mees Rihanna Beverly Hillsis asuvas majas kinni kohaliku aja järgi kell 12.30 loata sissetungi eest.

Politsei sõnul oli kosjaplaaniga mees tulnud Beverly Hillsi linna Lõuna-Carolina osariigist. Kinnipeetud mees oli seega sõitnud Ameerika Ühendriikide idarannikult läänerannikule, et popstaarile abieluettepanek teha. Tema kahjuks ei jõudnud ta ettepanekuni, kuna Rihanna turvameeskond peatas mehe, vahendab Page Six.

Seejärel olid lauljanna turvamehed kutsunud kohale politsei, kes eskortis punases pusas ja dressides mehe territooriumilt välja ja pani ta käed raudu. Õnneks ei jõudnud mees Rihanna sissesõiduhoovist kaugemale. Politsei küsitles sündmuskohal meest ja ta vabastati hiljem. Pole teada, kas popsaar viibis sissetungi ajal oma kodus.

Tegemist pole esimeses korraga, kui Rihanna koju on saabunud kutsumata külalised. Aastal 2018 murdis lauljanna Hollywood Hillsis asuvasse koju mees nimega Eduardo Leon, kes ootas majas Rihannat 12 tundi. Tollal ei viibinud Rihanna majas ning oli linnast välja sõitnud. Leoni avastas popstaari assistent ning mees oli tollal politseile öelnud, et sisenes majja, kuna soovis Rihannaga vahekorda astuda.

Rihanna on hetkel suhtes räppar ASAP Rockyga. Nad on poisipõnni vanemad ning peagi sünnib nende perre teinegi laps.