Reedel tegi Raivo Hein sotsiaalmeediasse postituse endast ja abikaasa Marilinist, kus näitas, milline nägi paar välja aastaid tagasi ning milline nüüd. „33 aastat hiljem,“ kirjutas ärimees oma postituse juurde.

Oma vanemate jaoks olulisest päevast tegi sotsiaalmeedias pikema ülevaate Heinade tütar Katarina, kes postitas oma TikToki kontole tol päeval tehtud video. „Täna on mu vanemate 33. pulma-aastapäev, või nagu mu isale meeldib öelda – meie pere sünnipäev,“ alustas Katarina oma südamlikku TikToki videot. Ta näitas paariminutilises klipis uhket pidulauda ja kauneid külalisi, kes olid saabunud pidulikule õhtusöögile Heinade tähtsat päeva tähistama.

„Ma poleks elu sees arvanud, et nii palju inimesi tuleb. Ma arvasin, et see on lihtsalt kiire peresisene värk,“ jagas Katarina oma esimesi emotsioone õhtust. Mõned sekundid hiljem näitas ta videos, et laua taga oli koha sisse võtnud ka armastatud saatejuht Kristjan Jõekalda.

TikToki videost selgus, et Heinade pidulikul pulma-aastapäeval pidi üles astuma ka näitleja Jan Uuspõld, kuid ta oli teatanud, et ei saa paraku esinema tulla. Seejärel paistis videost, kuidas Kristjan Jõekalda külaliste ees kõnet pidas ja noorpaarile „Kibe!“ hüüdis.

Õhtu kulmineerus tõeliselt armsa kingitusega – Katarina rääkis videos, et tema isa Raivo kinkis abikaasa Marilinile kihlasõrmuse. „33 aastat tagasi, nõukaajal, nad ei kihlunud ametlikult,“ selgitas Katarina armsa kingituse taustalugu.