Gomezi ja Bieberi tüli sai alguse veebruarikuu viimastel päevadel, kui lauljatari fännide hinnangul mõnitas modell koos oma tõsielustaarist sõbranna Kylie Jenneriga Gomezit. Selena fännid ei ole sellest ajast peale Haileyt rahule jätnud, kuid nüüd on kogu tüli võtnud drastilise pöörde ning Hailey elu olla lausa elus.

„Hailey Bieber kirjutas mulle ja andis teada, et ta on saanud tapmisähvardusi ja väga palju vihast pulbitsevat negatiivsust. See ei ole see, mille eest ma seisan. Keegi ei peaks kogema vihkamist ega kiusamist,“ kirjutas Gomez oma fännidele reedel Instagramis avaldatud postituses. „Ma olen alati olnud lahkuse poolt ja ma tõesti soovin, et kogu see asi saaks läbi,“ pani ta oma fännidele südamele.

Selena fännid on nädalaid Bieberi kallal võtnud ja nende hullumeelsete teooriate järgi kopeerib Hailey oma tegemistes pidevalt Selenat. Näiteks olla fännide sõnul modellil tehtud Selena järgi mitmed tätoveeringud ning Bieberi võtab tihti inspiratsiooni Gomezi juuksestiilidest. Mõne jaburama teooria järgi kopeerib Hailey lausa Selena öeldut oma intervjuudes ja tahab paista sama südamlik ja siiras nagu populaarne lauljatar.

Selena ja Hailey on aga omavahelist tüli eitanud ja palunud, et netirahvas alusetult sääsest elevanti ei teeks, kuna nende läbisaamine olevat normaalne. Hailey on varem väitnud, et tema Selenaga tülis pole ning kaks naist on lausa koos ühel fotol poseerinud.

Kui vahepeal Selena ja Hailey teineteist sotsiaalmeedias ei jälginud, siis reede pärastlõunase seisuga jälgib Gomez Instagramis taas Bieberit.