Tõeliselt adrenaliinirohke ülesande võtavad vastu Stefan Airapetjan, Jaagup Tuisk, Synne Valtri, Getter Jaani, Tõnis Sarap, Peeter Oja, Alika Milova ja Elina Nechayeva, kes muutuvad ehtsateks rokitähtedeks.

Live-bändi saatel tuleb neil esitada maailmakuulsate rokkbändide lugusid, mis on kõlanud suurtel festivalidel ja hiiglaslikel staadionikontsertidel. Saatejuht Jüri Butšakovi sõnul on rokisaate jaoks lavale kokku pandud valdkonna parimatest muusikutest koosnev ansambel. „Need kitarririfid, mis hakkavad kõlama, tekitavad külmavärinaid! Mul on tunne, et nii mõnegi esituse järel on mõnel publikus soeng sassi lauldud,“ lisab Butšakov.

Duomeedia pressiteate kohaselt on käriseva hääle tekitamine kõige suuremaks väljakutseks ooperilauljatele Elina Nechayevale ja Tõnis Sarapile. „Minu jaoks on see kõige keerulisem saade, sest sellist koledat häält on teha kõige raskem,“ räägib Nechayeva. „Laulja instrument on tema hääl, mida tuleb hoida. Ma üritan kasutada õiget tehnikat, et ma väga seda ei piinaks,“ lisab Sarap.

Justkui kodus tunneb end hard rock stiilis Alika Milova, kelle sõnul võiks olla rokk kasvõi iga vooru teemaks. „Minu meelest rokk-ballaadid on kõige südamlikumad,“ räägib Milova, kelle esituses kõlab legendaarse Guns N’ Roses’i aegumatu hitt „Paradise City“.

Ka Synne Valtri tunneb end rokisaate eel kui kala vees. „Mul on kõik väga hästi, hääl läheb vaikselt juba ära, aga sellest pole lugu, sest laulmisest ei tule midagi välja – sel korral tuleb ikka röökida,“ naljatleb Valtri.

Külmavärinaid tekitavaid etteasteid hakkab kommenteerima kolmeliikmeline ekspertide kogu, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ja terava keele poolest tuntud muusik Mihkel Raud.