Johnny majapidamine asub Edela-Inglismaal Somerseti krahvkonnas. Loomulikult ei tähenda tema puhul maaelu pisikest talukest, vaid tal on suur maa-ala, kus asub ka 19. sajandil ehitatud häärber. See meenutab veidi taolist, mida võis näha sarjas „Downton Abbey“. Johnny maksis elamise ja krundi eest kokku 13 miljonit naela (14,8 miljonit eurot).

Ta andis intervjuu kohalikule väljaandele Somerset Life. Ta rääkis seal, et on häbelik inimene ning maapiirkond sobib talle ideaalselt. „Mulle meeldivad iseloomuga paigad. Briti inimesed on lahedad ja tervitavad sind kui naabrit, aga nad ei lähe üle võlli. Mulle meeldib küll inimestega tutvuda, aga ma pole suur ekstravert, nagu inimesed arvavad,“ muljetas ta. „Tegelikult olen ma üpris häbelik inimene. See on üks hea asi Suurbritannias ja eriti Somersetis. Võin olla lihtsalt mina ise, see on meeldiv.“

Ta tõi näiteks, et võib külastada poode ning tema ümber ei teki rohkelt inimesi, kes tahavad koos selfie`sid teha. „Teatud piirini see mind ei häiri, aga vahel võib muutuda liiga rahvarohkeks,“ lausus ta.