Video 29-aastasest endisest One Directioni staarist ning 31-aastasest skandaalsest kaunitarist on levimas internetis kulutulena. Antud klipis seisavad nad hõbedase kaubiku najal, hoiavad teineteisel kätest kinni ning jagavad väga kuuma prantsuse stiilis suudlust. Tundub, et tuntud näod tunnevad end Aasias väga turvaliselt, sest videost pole näha, et ükski turvamees neil silma peal hoiaks või filmijat takistaks.

Styles viibib hetkel Jaapanis oma käimasoleva maailmaturnee raames. Juba kuu aega tagasi sahistati, et laulja on leidnud endale uue kaaslanna, kuid toona ei käinud meediast läbi ühtegi nime.

Stylesil on selja taga mitu vägagi avalikku suhet. Eelmise aasta novembris läks ta lahku näitlejatarist Olivia Wilde'ist. Nende kaks aastat kestnud suhe oli algusest peale vägagi skandaalne, sest Stylesi fännidele ei meeldinud nende kümneaastane vanusevahe ning see, et Wilde jättis uue suhte nimel maha oma laste isa, filmistaari Jason Sudeikise.

Kümme aastat tagasi tänu Robin Thicke erootilisele muusikavideole „Blurred Lines“ tuntuks saanud Ratajkowski läks aga mõni aeg tagasi lahku oma abikaasast Sebastian Bear-McClardist. Mees olevat mitmete naistega maailmakuulsat modelli petnud ning Ratajkowski ei suutnud seda talle andestada. Paarile sündis poeg Sylvester Apollo, kes on nüüdseks kaheaastane.

Emily Ratajkowski