Eesti publiku südamed võitnud Netsky tee muusikamaailma tippu algas 2009. aastal. Sellest ajast saadik on Netsky edetabelites figureerinud lugudega „Rio“, „Come alive“, „Work it out“, „Thunder“, „Let me hold you“, „Love has gone“ ja „Here with you“.

Example tegi oma esimese edetabelietteaste 2009. aasta septembris, kui ilmus „Watch the Sun Come Up“, mis oli esimene singel tema teiselt albumilt „Won't Go Quietly“. Kolmandalt albumilt „Playing in the Shadows“ pärinev singel „Changed the Way You Kiss Me“ jõudis üle Euroopa mitmete edetabelite kõrgematele positsioonidele.

Lisaks väärikatele väliskülalistele saab Võsu Rannafestivali laval tänavu näha ja kuulda tõelist Eesti muusika raskekahurväge: Terminaator, Shanon, Tanel Padar, A-Rühm, Clicherik & Mäx, Stefan, Wateva feat. M els & Elina Born, Villemdrillem, Kaw feat. Karl Killing, Merilin Mälk ja Púr Múdd feat. Grete Paia.

Terminaator

Võsu Rannafestival on eelneva üheteistkümne aastaga kasvanud üheks oluliseks suviseks sündmuseks ning tänasel päeval on tegemist ka suurima rannafestivaliga Eestis. Läbi aastate on festivalilt läbi käinud pea kõik Eesti suurimad staarid ning laiast maailmast Rudimetal DJ, Burak Yeter, Inna, Alexandra Stan, Haddaway, Captain Jack, DJ Bobo, Sigma, Mr Belt & Wezol ja Dr. Alban.

Festivalipiletid on müügil Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Ticketeris.