„Tegelikult oli juba enne originaali ilmumist kindel, et tahame loole ilmtingimata videot ja remixi. Võtsime lihtsalt mõnuga mitu kuud aega, et kõik perfektseks lihvida,“ sõnas EiK. Koostöös räppar villemdrillemiga valminud „MEIE SÜÜ“ ilmus algselt eelmise aasta oktoobris.

„MEIE SÜÜ“ remixi autoriks on EMA aasta elektroonikaalbumi nominent Maris Pihlap, kes osales ka pala algses versioonis taustalaulja ja kaasprodutsendina. Laulu helilooja Mattias Tirmaste mängis värske vormi jaoks sisse täiesti uued kitarri- ja bassiliinid.

Paralleelselt töötlusega sündis loole „MEIE SÜÜ“ visuaal, projekti eestvedajateks on operaatorid Mia Tohver ja Ott Kattel ning produtsent Egert Kadastu. Lahendus sai lihtne ja lakooniline: laulu autorid riietati mägironijateks ning neile anti ülesandeks võidelda lumise künka tipus särava karika pärast.

„Ka pärast tundidepikkust monteerimist on mõnda kaadrit lõbus uuesti vaadata – meil kujunes teistega suurepärane grupidünaamika, mis andis võimaluse teha üks parajalt värviline, äkiline ja maitsekas klipp,“ kommenteeris EiK video sündi. „Jäise tuule käes kannatamine võtteplatsil tasus end mitmekordselt ära.“

„MEIE SÜÜ“ video ja remix avaldati plaadifirma TIKS rekords alt.