Filmitäht Reese Witherspoon ja tema agendist abikaasa Jim Tothi 12 aastat kestnud abielu on peagi läbisaamas. Paar on otsustanud oma abielule punkt panna ja eraldi edasi minna. Väidetavalt on Witherspoon pikaajalise abielu purunemise pärast väga ärritunud ja pettunud. Reese'i tundva allika sõnul ei näinud näitlejanna ette seda, et peab taaskord lahutama.

Reese ja Jim teatasid oma lahutusest pressiteate vahendusel ja sõnasid, et nende jaoks oli tegemist keerulise otsusega. Edaspidi keskenduvad nad oma 10-aastase poja Tennessee kasvatamisele. „Nad armastavad Tennesseed ja jätkavad tema kooskasvatamist. Selles osas pole neil draamat,“ teadis üks paari tundev allikas rääkida.

Teine allikas sõnas aga väljaandele People, et Reese ja Jim on kaks väga erinevat inimest. „Reese on väga fokuseeritud ja põikpäine. Jim on väga töökas, aga rohkem rahulikum,“ kirjeldas ta kuulsat Hollywoodi paari. „Reese'i jaoks on tegemist väga raske olukorraga. Nad mõlemad jõudsid järeldusele, et lahutus on õige otsus nende jaoks,“ lisas ta veel.

Paari pressiteatest, millega nad avalikkust oma lahutusest teavitasid, kumas läbi fakt, et Reese ja Jim üritasid juba mõnda aega oma suhteid siluda ja abielu päästa, kuid lõpuks see ikkagi ei õnnestunud. Väidetavalt sai suhtele saatuslikuks 52-aastase Tothi keskeakriis - mõne aasta eest vahetas mees välja kogu oma garderoobi, ostis erinevaid uusi ehteid ning lasi teha endale „veidraid“ tätoveeringuid.

Witherspoon ja Toth abiellusid 2011. aasta märtsis ning kohtusid kaks aastat varem ühe ühise sõbra majas. Näitlejanna Reese Witherspoon oli varem abielus Ryan Phillippega - nad sõudsid abieluranda 1999. aastal, kuid lahutasid oma liidu aastal 2009. Reese'il ja Ryanil on lapsed Ava ja Deacon.