Klum, kes alati seksikas ja stiilne välja näeb, oli sel korral kõrva riputanud ka tumesinised kõrvarõngad. Lisaks näitas naine imelist säärejooksu, mis ei jätnud arvatavasti kedagi külmaks.

Heidi Klum

Klum ja tema abikaasa Tom Kaulitz tähistasid veebruari lõpus oma neljandat pulma-aastapäeva. Paar otsustas toona olulist päeva tähistada loomulikult kuumade piltidega.

Ühes videos on näha, kuidas Heidi ja Tom teineteisega õrnusi jagavad. Piltidelt on näha pidupäeva jaoks toodud kooke ja laetäis punaste südamete kujulisi õhupalle.

Heidi Klum

Klumi viimane pilt seeriast on aga kõige kuumem - sellel poseerivad tema ja Kaulitz ilma särkideta ja jagavad kirglikku suudlust. „Minu elu armastus,“ kirjutas Heidi piltide juurde.

Klum ja Kaulitz abiellusid salaja 2019. aasta 5. augustil, kuid pidasid suurejoonelise pulmapeo maha pool aastat hiljem augustikuus luksusjahil. Pulmas olid tähtsatel kohtadel ka Heidi neli last: Helene, Henry, Johan ja Lou. Tom palus Heidi kätt 2018. aasta detsembris ning supermodell andis kihlusest teada sotsiaalmeedia vahendusel.