„Võib-olla ma mõtlesin selle ise välja, aga ükskord kui ma Selveris oma Partnerkaardi läbi lasin, siis jäi selline mulje nagu müüja oleks mu eesnime ära tundnud. Vähemalt mulle meeldib mõelda, et see oli see, mida ma ta pilgust nägin. Nii, et on, on suured muutused,“ naljatles Meelik Samel.

NOËP ehk Andres Kõpper lisas omapoolse variandi bändikaaslase toidupoes juhtunust. „Või siis ta mõtles, et oi, see poiss on küll ikka selle kahe aastaga kõvasti vanemaks jäänud, mis ta siin pildil on.“

Kõlakate kohaselt müüs Ansambel Meelik Eesti Laulu poolfinaalide ajal bändisärke. Tuli välja, et bändiliikmed ise müügitulust sentigi ei saanud, kogu summa läks projektijuhile. Mida aga ostsid nad oma esimese teenitud raha eest? „Mina ostsin endale vist Xboxi, mul ei olnud väiksena seda ja siis tundus õige see endale 20-aastasena soetada lõpuks,“ ütles Meelik.

„Ma ostsin Mini Cooperi,“ sõnas Kõpper. Muusik avaldas, et lapsena töötas ta ka piimamüüjana.

Laupäeval, 1. aprillil astub kontsertklubis D3 lavale Meelik. Tegemist on ansambli esimese avaliku etteastega pärast Eesti Laulu konkurssi finaali. Meeliku publiku kütab soojaks erikülaline Ouu. Rohkem infot SIIN!

Ansambli Meelik koosseisus esinevad Rain Parve, Martin Petermann, Andres Kõpper ja Meelik Samel. Ouu ridadesse kuuluvad Hyrr Innokent Vainola, Jaan Sinka, Tiit Liblik ja Rihard Niinberg.