Twitchi ja erootikastaar Kaitlyn „Amouranthi“ Siragusa jälgijad saavad veidi kergemalt hingata teadmisega, et naise kauaaegne Eestist pärit jälitaja on vahistatud, vahendab Game Rant.

Eestist pärit Amouranthi jälitajat Aleksandrit nähti korduvalt naise kodu juures. Aleksandr üritas korduvalt tungida Amouranthi majja, kuid Amouranthi töötajad katkestasid mehe igat püüdlust. Mõne aja pärast tuli jälitaja tagasi ning andis omalt poolt Amoranthile paki ja võtme. Amoranth aga ei teadnud, milleks võti mõeldud oli ega avaldanud ka paki sisu. Kuigi Amouranth ise ei saanud viga, tekitas antud juhtum temas jätkuvalt hirmu enda elu pärast, mis ajendas teda esitama uut avaldust politseile.

8. märtsi hommikul säutsus Amouranth Twitteri kanalis, et jälitaja naasis pärast hiljutist juhtumit veel paar korda tema kodu juurde, mispärast otsustas politsei tegutsema hakata. Pärast seda, kui jälitaja püüdis märkamatult minema kõndida, sai politsei mehe kätte ja viis ta minema. Kuigi Amouranth eeldas, et tema jälitaja ei jää kauaks trellide taha, andis naine teada, et jälitajale anti viis rikkumise hoiatust enne tema vahistamist.