„Meil on uus mees majas,“ teatas endine ninjatüdruk oma Instagrami kontol ja jagas pojast ka esimest fotot. Praegu teleajakirjanikuna tegutseva Pireti ja tema abikaasa Egert Milderi peres kasvab 2,5-aastane tütar Milli.

2020. aasta alguses Pere ja Kodus ilmunud artiklis tunnistas Järvis-Milder, et enne esimese lapse sündi elasid nad üle ühe raseduse katkemise. Tollal lõppes nende lapseootus viiendal raseduskuul. „See oli kõige kurvem ja keerukam aeg meie elus üldse,“ tunnistas Piret intervjuus. „Kanda armastatud ja väga oodatud poega viis kuud oma kõhus, tunda ta liigutusi, unistada elust koos temaga... ning siis tast ilma jääda – see on kirjeldamatult valus.“

Piret ja Egert kihlusid 2016. aasta oktoobris Fääri saartel looduslikult väga erilises ja imeilusas kohas, kus kohtuvad Fääride suurim järv Sørvágsvatn ja Atlandi ookean. Järgmise aasta suvel otsustasid nad oma liidu teha ametlikuks mitte kodumaal, vaid hoopis Gruusias.

Nende abielu registreerimine leidis aset mäel, kust avaneb kõige maalilisem vaade Thbilisile. Sellele järgnes veinikoolitus vastsete abikaasade lähedastele, hiljem einestati Pireti ja Egerti lemmiktoidukohas.