Lepland võitis 2008. aastal „Eesti otsib superstaari“ kolmanda hooaja ja sealt tema edukas karjäär alguse saigi. Nelja aasta pärast esindas ta juba Bakuu Eurovisionil Eestit. Ta saavutas enda kirjutatud lauluga „Kuula“ magusa 6. koha. Saates taheti teada, milline on olnud Oti elus seni kõige ebarealistlikum päev. See küsimus pani Oti rändama just sellesse aega, kui ta Eurovisionilt Eestisse oli saabunud. „Tartu lauluväljakul toimus selline sündmus nagu popkooripidu. See oli nagu suur laulupidu, aga seal kavas olid ainult Eesti popmuusika laulud. Ja ma mäletan, et lava ees oli üle kümne tuhande inimese, laulukaare all oli mitu tuhat noort,“ rääkis Lepland.

„Ma mäletan, et minu laul „Kuula“ oli selle kontserdi kõige viimane laul ja see oli täiesti ebareaalne kogemus, sest kui see lugu käima pandi, tõusid inimesed püsti. Ma algul mõtlesin, et väga huvitav, miks inimesed püsti tõusevad. Nad hakkasid „Kuula“ laulu kaasa laulma,“ meenutas Ott enda jaoks unustamatut kogemust.

Pärast popkooripeo lõppu juhtus midagi sellist, mida Ott ei osanud endale ettegi kujutada. „Ma pidin tormama kohe järgmisele esinemisele ja mäletan, et kui ma lavalt tulin, oli kogu lauluväljaku fuajee tagantpoolt, kus on väljapääs, paksult rahvast täis. Valdavalt olid seal noored inimesed, kes kõik tahtsid autogrammi saada ja pilte teha. Ja kuna minul oli kella peale minek Saaremaa praamile, siis vaatasin seda rahvahulka ja mõtlesin, et kui ma nüüd hakkan seda tegema, siis ma järgmisele esinemisele ei jõua. Avastasime, et tagaruumis on aken ja siis ma hüppasin sealt aknast välja. Ja siis ma mõtlesin, et ma vaikselt hüppan aknast välja ja hiilin bussi. Ja ühel hetkel keegi noorte seltskonnast nägi ja hüüdis, et „Näe, Ott läheb!“. Mina muidugi jooksin täie auruga sinna bussi ja kõik need viissada noort inimest kogunesid ümber bussi ja hakkasid bussi raputama. Mul tekkis suure staari Justin Bieberi tunne,“ rääkis Ott 2012. aastal maikuus juhtunust.

Saate lõpus ootab meie külalist alati üllatusküsija. Tore on alati enda lähedasi sõpru näha ning eriti veel siis, kui nad järsku ilmuvad tahvelarvuti ekraanile ja üllatavad. Otti tuli üllatama tema hea sõber, Butterfly Lounge’i üks omanikest ja kokteilimeister Heinar Õispuu. Otil ja Heinaril oli palju, mida meenutada, ja Heinari küsimus oli seotud reisiga, mis toimus kümme aastat tagasi ümber Musta mere. „Tervitan head sõpra Heinarit siin pool! Oh, vot see on hea küsimus! Ostsime toona kahekümne kolme inimese peale seitse Volgat ja igasse Volgasse panime viis inimest istuma. Ja hakkasime siis reisima ümber Musta mere,“ meenutas Ott ja keerukust tekitas talle see, et ta ei suutnud kohe vastata, milline külastatud linn meeldis talle kõige rohkem, sest ümberringi oli palju ilu ja avastamist.

Kes on Oti suurim armastus? Oti käest on lausa küsitud, mitu roosi on viisakas ja mitu ebaviisakas kinkida. Miks hakkas Ott Nõmme päästekomando vabatahtlikuks?

Nendele ja teistele küsimustele saad vastuse, kui vaatad Kroonika saate „Kas tunned mind?“ seitsmendat osa.

Kuula Oti uut lugu siit: