Madonna postitas mõned päevad tagasi oma Instagrami kontole video, kus poseerib koos kitarriga. Popstaaril on oranžikad juuksed, rohekas särk ja must jakk ning ta hoiab käes kitarri. Ühel hetkel paneb ta keele vastu instrumenti ja lakub seda. „Kas on võimalik enda kitarri ära armuda?“ küsis lauljanna oma postitusega.

Postitus aga ikoonilise staari fännidele peale ei läinud ning nad avaldasid kommentaariumis oma arvamust. „Mis sinuga toimub?“ kirjutas üks fänn, kelle öelduga paljud teised nõustusid. Teine fänn võrdles popstaari Britney Spearsiga ja tõi välja, et mõlemad naised käituvad ja postitavad sotsiaalmeediasse kummalise sisuga postitusi. „Mis sa küll oma näoga oled teinud?“ oli järgmine fänn Madonna pärast mures. „Palun hoia oma keel suus,“ andis veel üks fänn lauljannale sooja soovituse.

Ka Twitteris arutasid fännid Madonna kummalist käitumist ja veidrat videot. „Mis aineid ta tarvitab?“ uuris üks säutsuja. „Ta mõistus pole enam sama,“ avaldas teine fänn oma arvamuse.

Madonna varasemadki postitused on sotsiaalmeedia kihama löönud ning popstaari fännid välja vihastanud. Kummaliste postituste tõttu otsustati lausa lauljatari eluloofilmile kriips peale tõmmata. Väidetavalt võttis Madonna filmi valmimist liiga tõsiselt ning tahtis kõike selle juures kontrollida. Samuti said linateosele saatuslikuks tema sotsiaalmeediasse üleslaetud pildid ja videod.

Madonna on oma viimastel kuudel tehtud postitustega ka teistele silma jäänud - näiteks avaldas ta jõulupühade ajal video oma lastest, kuid poseeris ise klipis pesu väel. Instagramis sattus ta seetõttu kriitika alla, kuna selline video oli paljude kommenteerijate arvates ebasobilik. Teise kummalise postitusega spekuleerisid lauljanna fännid, kas Madonna on videos keelatud ainete mõju all.