Cuoco ja tema „Ozarki“ näitlejannast kallima Pelphrey tütar sündis tegelikult juba neljapäeval, kuid paar ootas mõned päevad enne, kui ametlikult lapse sünnist sotsiaalmeedias teada anti. Kaley ja Tom valisid oma maimukesele kauni kõlaga nime - Matilda Carmine Richie Pelphrey. „Meie elu uus valguskiir,“ kirjutas näitlejanna sotsiaalmeediasse postitatud pildi juurde.

„Me oleme selle väikese ime üle ääretult rõõmsad ja tänulikud. Täname kõiki arste, õdesid, pereliikmeid ja sõpru, kes on meid tohutult viimaste päevade jooksul aidanud. Me oleme õnnistatud,“ kirjutas Cuoco Instagramis.

„Suure Paugu teooriast“ tuntud näitlejanna jagas sotsiaalmeedias oma tütrest mitmeid armsaid pilte, kaadreid haiglavoodist ja ka seda, kuidas tema kallim Tom tütart süles hoiab.

Ööpäevaga on Kaley postitus saanud üle 1,5 miljoni meeldimise ning paarile soovivad tütre sünni puhul õnne mitmed staarid, teiste seas Hilary Duff, Zooey Deschanel, Ashley Tisdale ja Olivia Munn.

Kaley ja Tom teatasid möödunud aasta oktoobris, et nende perre sünnib laps. Paar ootab väga oma ema ja isa rolli kasvamist ning on oma tütre sünni üle vägagi õnnelikud.

Kaley Cuoco oli aastatel 2013-2016 abielus Ryan Sweetinguga, vahendab US Magazine. Pärast seda oli ta suhtes Karl Cookiga, nad abiellusid, kuid lahutasid aastal 2021. Vähem kui aasta pärast seda avaldas Kaley oma suhte Tom Pelphreyga.