Sigulda kontserdile ostetud piletid kehtivad ka Tallinna kontserdil ning neid ei pea ümber vahetama. Kui on soov siiski just Sigulda kontserdile tulla, saab seda teha, kui on soov saada osa mõlemast kontserdist, tuleb üks pilet lisaks osta.

Hurts alustas tegevust 2009. aastal Manchesteris, kui Theo Hutchcraft ja Adam Anderson hakkasid koostööd tegema. Nad pälvis kiirelt tunnustust oma esimese albumiga „Happiness“ (2010). Kuus singlit sellelt plaadilt jõudsid edetabelite tippu erinevates Euroopa riikides ning album sai kuldplaadi staatuse Suurbritannias ja Austrias ning plaatinaplaadi staatuse Saksamaal. Kokku on nad avaldanud viis albumit: „Exile“ (2013), „Surrender“ (2015), „Desire“ (2017) ja „Faith“ (2020:

Kuula nende seni viimast albumit „Faith“:

Albumi „Faith“materjal sündis keerulisel pandeemia ajal ning seetõttu lükkus ka esialgu 2021. aastaks planeeritud tuur edasi. Intervjuus muusikaajakirjale NME rääkis solist Theo Hutchcraft albumist nii: „Tahtsime minna tagasi oma esialgse olemuse juurde. Armusime uuesti sellisesse muusikasse, nagu alguses tegime. Meid on alati popmuusika tumedam pool paelunud. On kummaline aeg, et uut muusikat välja anda, kuid tunne on hea, sest meie muusikas on positiivne sõnum, mis räägib muutumisest ja muutuste aktsepteerimisest. Loodan, et inimesed leiavad selle sõnumi meie muusikast üles.“