Kroonikale antud intervjuus räägib Tõnis, et tema hobideks on kalalkäimine ja sport. Vaikselt õpib ta ka kokakunsti. „Ma nälga ei jää, aga see, mille valmis teen, ei ole alati kulinaarne tippteos. Olen põllumajandust õppinud ja mul oli kunagi unistus minna maale, tegeleda põllumajandusega. See ei ole täna välistatud. Elan linnast väljas, aga mul ei ole suurt põllumaad. Ilmselt liigun selle unistuse suunas. Miski pole võimatu. Vanasti võitlesin endaga, kas kuulata mõistuse või südame häält. Nüüd talitan ise nii ja soovitan kõigile – tehke nii, nagu süda ütleb. Kahtlema ei pea. Kui süda ütleb, et tee nii, siis tuld!“ on Milling kindel.

„Kui rääkida stressist, siis vanasti maadlesin minevikuga. Eelmise aasta sündmused muutsid kõike. (Tõnisel avastati kasvaja – toim) Unusta ära! Mis oli, see oli. Ära mine minevikku. Elan täna, mitte eile,“ lausub pulmaisana tegutsev mees ja lisab, et täna tal stressi ei ole. „Magan lõunaajal vähemalt pool tundi. Väga tihti on sel väikesel unel sama efekt nagu siis, kui paned tulikuuma raua külma vette. Käib nagu pššš ja kogu keha lõdvestub,“ teab ta omast kogemusest.

„Järgin ka loodusemees Fred Jüssi soovitust molutan iga päev natuke. Küsimus on ju selles, mille nimel ma rabelen. Kui rabelen end lolliks, magan vähe, siis mis see mulle annab?“ mõtiskleb Milling.

Loe Tõnis Millingust ja sõprusest Erkki Sarapuuga edasi värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid