Chris Hemsworth teatas aja maha võtmisest möödunud aasta detsembris vahetult pärast seda, kui sai teada, et tal on geen, mis suurendab Alzheimeri tõve riski. Tollal selgus, et Hemsworthil on kaks APOE4 geeni, millest kumbagi esineb ainult kahel kuni kolmel protsendil maailma elanikkonnast. Hemsworthil on haigestumise risk statistiliselt kümme korda suurem kui neil, kellel APOE4 geeni pole. Viis kuud tagasi rõhutas filmitäht, et geen ei tähenda automaatselt Alzheimerisse haigestumist, kuid võib sellele viidata.

Hetkel on Hemsworthil käimas neli erinevat filmiprojekti. Lisaks uue „Tasujate“ filmis Thori kehastamisele teeb ta kaasa ka hetkel veel ametliku nimeta Hulk Hogani eluloofilmis. Kuid pärast neid rolle tõmbab Hemswort tervise tõttu oma töö osas pidurit. „Ta ei kavatse võtta enda peale palju rolle sest tal on suur rõhk Alzheimerile,“ teadis üks allikas väljaandele Page Six rääkida.

Kuigi varem on näitleja avaldanud, et haiguseriski tõttu ta täielikult näitlemisest ei loobu ja kinolinalt ei taandu, võib haiguse tõttu aga hoopis nii minna. Nimelt on Hemsworthi graafik järjest enam vabanemas ning pole täpselt teada, mida näitleja oma vaba ajaga nüüd peale hakkab.

Hemsworth avastas, et tal on suur risk Alzheimeri tõvele, kui filmis National Geographicule ja Disney+ oma dokumentaalsarja „Limitless“.