Beach Grind on iga aastaga paisunud aina suuremaks ning nii ka sel aastal. Suve oodatuim muusikasündmus toimub taaskord Pärnu rannapargis, ent tuleb suurem nii ruutmeetritelt kui programmilt.

Lisaks talvel avalikustatud välismaistele artistidele nagu Alan Walker (NOR), Little Big (RUS), Bru-C (UK), Luude (AUS), Hybrid Minds (UK), ja mitmed teised, lisandusid täna esinejate nimekirja ka Alesso (SWE), Acraze (USA), Tommy Cash, GOODBOYS (UK) ja Kanine (UK). Kodumaiste artistide menüüsse lisandusid veel ka Bedwetters, Clicherik & Mäx, Syn Cole, pluuto, Dr. Mauer, Merike Rundu, Milpak, Majestim, Paap, MHKL, JAVÚ ja Perspective Shift.

Teise peaesinejana avalikustatud Rootsist pärit Alesso on electro-house-DJ, kelle avastas Swedish House Mafia liige Sebastian Ingrosso ning kellest sai karjääri alguses ka Alesso mentor. Nii sai noor produtsent võimaluse teha remikse Avicii, Swedish House Mafia, Devolutioni ja LFMAO lugudest. Tema hittide hulka kuuluvad lood „Calling (Lose My Mind)“ Sebastian Ingrosso ja Ryan Tedder’iga, „Under Control“ Calvin Harris’e ja Hurts’iga ning „If I Lose Myself“ ühes OneRepublicuga, mis muuseas nomineeriti ka Grammy’le.

Publikut rõõmustavad sel korral juba kolm lava, millest kaks on juba festivalifännile tuttavad – pealava ning Grindi lava. Lisaks teeb festivalil debüüdi ka house -ja techno-muusikale pühendatud lava Villa Ammende hoovis.

2023. aasta festivalile loodud uue lava peaesinejaks on produtsent-laulukirjutajate duo Goodboys Suurbritanniast. Duo saavutas globaalse edu tänu MEDUZA’ga koostöös valminud loole „Piece of Your Heart“, mis on saanud ka Grammy-nominatsiooni parima tantsuloo kategoorias. Selle hitile järgnes peagi lugu „Lose Control“ koos MEDUZA ja Becky Hill’iga, mis saavutas samuti tohutu edu.

Festivali täielik esinejate nimistu jaguneb 2023. aastal järgmiselt:

Pealaval astuvad üles: Alan Walker (NOR), Alesso (SWE), Acraze (USA), Bru-C (UK), Clicherik & Mäx, Little Big (RUS), Luude (AUS), nublu, pluuto, Syn Cole, Tommy Cash ja 5MIINUST;

Grindi laval astuvad üles: Alcemist (UK), Andromedik (BEL), Bedwetters, Cartoon, Coverk x Byte, Hybrid Minds (UK), JAVÚ & MHKL, Kanine (UK), Koven (UK), Majestim, Marcara, Perspective Shift, Siimi, Vibe Chemistry (UK) ja Wateva;
Ammenda laval astuvad üles: GOODBOYS (UK), Another Bald One, Bombossa Brothers, Dr. Mauer, Jozels, Merike Rundu, Milpak ja Paap.