USA kõmuväljaanne TMZ kirjutas möödunud nädalal, et 29. märtsil oli Bam läinud oma endise abikaasaga niivõrd kõvasti riidu, et kiskus ühes taipärases restoranis üles suure tüli, mille peale kutsuti kohale lausa politsei.

Enne seda oli Margera möllanud aga ühes Hollywoodi hotellis. TMZ kirjutab, et politsei kutsuti eelmisel kolmapäeval natukene enne keskpäeva Roosevelti hotelli, kuna „Jackassi“ filmitähe toast kostis valju lärmi ning üks hotellikülastaja väitis, et kuulis tema hotellitoast karjumist. Väidetavalt oli politseisse kõne teinud inimene mures potentsiaalse lähisuhtevägivalla pärast.

Kohalikud võimud olid hotelli saabudes vestelnud nii Bamiga kui ka naisega, kes koos Margeraga hotellitoas viibis. Nende sõnul oli Bam vestelnud telefonis oma eksiga ning nende vestlus oli tuliseks läinud ning kõrgeid detsibelle võtnud.

Väidetavalt polnud ükski tüli osapool vigastatud ning keegi neist ei soovinud ka politseile ametlikku avaldust teha. Siiski oli toas tekkinud tüli niivõrd häiriv, et Bamil ja tema sõbrannal paluti hotellist lahkuda ning nad tegidki seda.

Samal päeval oli politsei kell 15.45 saanud väljakutse taipärasesse restorani, kus Margera ühe naisega vaidles. Nende tüli muutus iga hetkega aina valjemaks ja valjemaks. TMZ allikate sõnul ei suutnud Bam politsei saabudes enam ennast kontrollida ning võimud vahistasid ta avalikus kohas purjuspäi märatsemise eest.