Tähelepanelikud puhkajad märkasid Hawaiil näitlejannat ja räpparit koos aega veetmas, hoolimata spekulatsioonidest, et paar olla lahku läinud. Segases suhtes paar oli ka koos einestanud, kui nad esmaspäeval Four Seasonsi hotellis õhtusööki sõid.

Paari näinud inimesed kirjeldasid, et Megan ja Machine Gun said õhtusöögil hästi läbi ning nautisid teineteise seltskonda. Siiski oli pealtnägijate sõnul märke, et nende kunagisest kuumast suhtest enam suurt midagi alles pole. Nimelt ei puudutanud Fox ja Kelly teineteist õhtusöögi ajal ega jaganud ka ühtegi kuuma suudlust, vahendab väljaanne Page Six.

Pärast tundi aega hotelli restoranis einestamist otsustas paar sealt lahkuda ning nad võtsid suuna ranna poole. Nad jalutasid seal ja tervitasid fänne, kes neid ära tundsid. Ei Machine Gun Kelly ega Megan Fox pole avaldanud, mis nende suhtestaatus hetkel on.

Räppari ja näitlejanna suhted muutusid jahedaks veebruari keskel, kui nad kõvasti raksu läksid. Väidetavalt oli Megan avastanud oma muusikust kallima telefonist mitmeid tekstsõnumeid, mis tõttu tekkis tal arvamus, et Kelly petab teda.

Megan ja Machine Gun hakkasid oma suhte parandamiseks käima paariteraapias ning üritasid seda siluda. „Nad räägivad oma terapeudiga Zoomi vahendusel. Megan tunneb, et nad peavad nõustamisele võimaluse andma enne, kui nad ühtegi jäädavat otsust enda suhte osas teevad,“ sõnas üks paari tundev allikas märtsi keskel.