Põhja-Tallinna meeldejäävaimate esinemiste esikolmikus oli Saksi jaoks lisaks debüütalbumi väljaandmisele veel Nelly soojendamine Saku Suurhallis ja etteaste aastaid tagasi Saaremaa Rannapeol. Tema sõnul oli seal 5000–6000 inimest ja kõik rokkisid toona näpud püsti.

„Minul näiteks ei ole Saaremaa Rannapeost mälestusi. Põhja-Tallinna esimene tegutsemisaasta nägi mul niimoodi välja, et mul oli ülikool, ma käisin tööl ja ma tegin bändi ka. Ja ma käisin kahes kohas tööl!“ meenutas Vahtramäe.

„Saaremaa Rannapeole jõudsin niimoodi, et ma olin kolm päeva üleval olnud ja ma päriselt ei mäletagi seda, aga ma tean, et see oli tore, sest kõik räägivad,“ ütles ta.

Vahtramäe režissöörist elukaaslasel Tanel Toomil on jõudnud kinno uus film „Viimane vahipost“. Seepeale ütles raadiosaatejuht, et ega filmimehe naine ei ole kerge olla. „Tead, me oleme koos olnud üheksa aastat. Jah, see ei ole lihtne, aga ma ei kujutaks ennast ette teistsuguses suhtes ka. Et mul oleks mingi... ma nüüd vabandan kõigi meeste ees, siuke tavaline tüüp, kes tuleb õhtul kell viis koju ja...“ jättis Maia lause lõpetamata. Seepeale ütles raadiosaatejuht: „Kunstiinimesed peavad olema kunstiinimestega koos.“ Vahtramäe nõustus.

Tanel Toomi film „Viimane vahipost“ on valminud Eesti, Suurbritannia ja Saksamaa koostöös. Filmi peaosades astuvad üles Kate Bosworth („Superman tuleb tagasi“), Thomas Kretschmann („Pianist“), Lucien Laviscount („Emily in Paris“) ja Martin McCann („´71“).