Ariadne on viimase kaheksa aasta jooksul olnud üks mõjukamaid muusikuid ja sisuloojaid Eesti popmaastikul. Aastal 2017 osales ta lauluga „Feel Me Now“ Eesti Laulu konkursil, kus pälvis sooja vastuvõtu ja tegi oma esimese suure avaliku esinemise. Ariadne laulab läbi enda märkamiste asjadest, mis teda ümbritsevad ja frustreerivad. Tema esimene singel „All In“ oli kohalikes raadiojaamades üks enim mängitud poplugusid. Järgnesid lood „Queen Of My Own“, „Running Without You“ ja „Shouldn’t Be Friends“. Mullu sügisel jõudis kuulajateni võimas alternatiiv-pop singel Hands Tied“, mis on ühtlasi ka tema 14. aprillil ilmuva debüüt-EP nimilugu.

28. aprillil toimuv kontsert on Ariadne viimane kodumaine esinemine enne kolimist Ameerikasse. See on viimane kord tulla ja näha, kuidas Ariadne on viimase viie aastaga arenenud lihtsast koolitüdrukust artistiks, kes ei karda katsetada erinevate žanritega. Esitlusele tulevad nii rahva lemmikhitid kui ka lood, mis EP peale ei mahtunud. „Olen väga elevil ja ootan, et saaksin kõiki sõpru ning toetajaid jälle üle pika aja näha,“ ütleb Ariadne.

Andreas on noor laulja ja laulukirjutaja, kes alustas muusika kirjutamist 12-aastaselt. Ta on esinenud Eesti suurimatel lavadel ja töötanud koos mitmete kohalike superstaaridega. Praegu on ta artistina sõlminud lepingu SMUUV Music / Warner Music Finlandiga.

Andreas

Oma karjääri alustas Andreas aastal 2018 looga „Truth Is“, aastal 2019 ilmusid „why do i always try“ ja „Fake Love“, 2020 tõi kuulajateni pala nimega „In Your Garden“ ning aastal 2021 valmis „Coffee Shop“. Lisaks oma kitarrile ja väga omapärasele häälele armastab Andreas kirjutada südamlikke laule, mille taga on isiklik tähendus, kogudes inspiratsiooni oma lemmikartistidelt, nagu Taylor Swift, Olivia O’Brien ja Conan Gray. Ta on täielikult keskendunud oma artistikarjääri kasvatamisele ja soovib oma toetajatele pidevalt muusikat välja anda. Andreas avaldas 2022. aasta aprillis oma EP „Broken“, millel teeb kaasa ka noor tõusev Soome artist ja laulukirjutaja Ilon. Tänavu osales ta konkursil Eesti Laul looga „Why Do You Love Me“.

„Mul on nii hea meel astuda publiku ette koos oma bändiga ja teha lava soojaks Ariadne EP esitluskontserdil. Liina on koos Marttiga olnud alati mulle toeks terve minu lauljakarjääri jooksul ning nüüd saan neile mingil moel enda poolt toetust ja tänulikkust vastu näidata. Loen juba päevi kontserdini!“ lausub Andreas.

Klubi D3 avab 28. aprillil oma uksed kell 19.00. Tund pärast seda astub lavale Andreas, kell 21.00 annab kontserdi Ariadne.