Äsja ilmunud loo sõnade autor on nublu ise ning selle produtseerisid koos temaga Gevin Niglas ja Olli Pekka Rikhard Vuorinen. Singli miksis Gevin Niglas ja master’das Vallo Kikas.

Uuele laulule on valminud ka muusikavideo, kus üks osatäitjaid on nublu ise. Video produtsent ja režissöör on Aleksandr Tokarev (A Cube Agency).

Muusikavideo räägib sellest, kuidas peategelane nublu elab oma minimalistlikus maailmas ja proovib endale ideaalset naist ehitada. Kuna kokkuvõttes selgub, et tegemist on võimatu missiooniga, võtab üks naistest peategelase elu.

Võttepäev kestis kokku umbes 18 tundi. „Kõige enam aega võttis ilmselt naiste lae külge kinnitamine,“ sõnab üks muusikavideo loojaid Aleksandr Tokarev. Muusikavideos on näha, kuidas mitu naist ripuvad laes. „Alguses arvasime, et saame hakkama poole tunniga, aga lõpuks võttis see aega üle kolme tunni. Keeruliseks tegi olukorra veel see, et korraga said tüdrukud laes olla vaid kuni viis minutit.“

Prillide taha peituv mõminaräppar nublu kogus esialgu tuntust SoundCloudi platvormil ja jõudis suurema populaarsuseni looga „Droonid“. Tänaseks on ta välja andnud ligi 30 pala, millest 90% on jõudnud edetabelite tippu. Tema viimane singel „Kastehein“ pälvis 2023. aasta Eesti muusikaauhindadelt aasta muusikavideo tiitli.

nublut kohtab 7. juulil Pärnus toimuval suve suurimal elektroonilise muusika festivalil Beach Grind. Festivalile on võimalik pileteid soetada SIIT!