Peale bändi vallutasid lava mitu külalist, basskitarrikäikudega võlus publikut Martin Laksberg, lugudele lisasid vürtsi ka albumil kaasa teinud Jane ja Maret Vabarna ning taustalauljad Arno Tamm, Lee Taul, Ingrid Rabi ja Sofia-Liis Liiv.

„Väga põnev oli tervet albumit esmakordselt elavas esituses publikuga jagada,“ rääkis bändiliige Sandra Vabarna. „Kontserdil koos fännidega loodud energia oli meie kõigi rõõmuks täis värskust ja elevust!“ lisas Vabarna.

„Asi on lihtne – meil on lihtsalt maailma parimad fännid!“ lisas ansambli trummar Tõnu Tubli. „Tartu kontsert oli väga võimas start kogu tuurile. 14 maakonda ja ainulaadset kontserti veel – bring it on!“

„Oleme ülirõõmsad, et meie fännid rõõmustavad uue muusika üle koos meiega: tuuri esimene nädal on välja müüdud!“ ütles bändi kitarrist Jalmar Vabarna. „Õnneks ei ole Eestis ükski koht liiga kaugel, ka Tallinnast on nii Järvakandi, Paide kui ka näiteks Narva vaid lühikese autosõidu kaugusel. Naudime koos Eestit ja avastame uusi kohti!“

Trad.Attack! esitleb uut muusikat 6.–30. aprillini albumiesitlustuuril „Bring It On“, mille käigus käiakse kõikis Eesti maakondades ja antakse kokku 15 kontserti.