Näitlejanna ligi nelja aasta vanune Volvo on nelikveoline elektrijõul ja diisliküttel sõitev hübriidauto, millel mootormahtu ligi 2 liitrit ja võimsust 145 kilovatti.

Maanteel enne möödasõitu Saara kõigepealt ikkagi veendub selle ohutuses, sest on näinud olukordi, mis võinuks lõppeda juhi, aga ka teiste liiklejate jaoks fataalselt.

„Tõesti, kui vaatan mõnikord neid hulljulgeid, kes maanteedel ohtlikke möödasõite teevad nii, et vastutulija peab pidurdama ja poole kerega kraavi minema, siis on hirmus,“ sõnab Saara. Ta lisab, et tema neljateistkümneaastase sõidupraktika jooksul pole õnneks midagi väga ohtlikku juhtunud.

„Ühe korra – see oli üle kümne aasta tagasi – jooksis suur metssiga ette ja nii loom kui auto said paugu,“ meenutab Saara seika, kui ta keeras veel Peugeot 206 rooli. „Lihtsalt üks seaperekond otsustas üle tee minna. Mul läks veel hästi – ainult auto esinurk tuli ära. Tagumine auto paraku edasi sõita ei saanud, sel läks kehvemalt. Mulle lõppes kokkupõrge ehmatusega.“

Eelmisel suvel võttis Saara vastu uue väljakutse ja ühines Elisa Huubis näidatava autosaate „Pöördes“ meeskonnaga. Kaassaatejuhtide Koit Toome ja Indrek Raadiku kõrval sai näitlejanna uute erakordsete kogemuste osaliseks nii roolis kui kaamera ees.

Jaga
Kommentaarid