Mõni kuu tagasi lugejateni jõudnud raamatus tunnistas 38-aastane prints üles, et sattus alkoholi ja narkootikumide küüsi oma ema printsess Diana surma tõttu. Pidude käigus on ta alkoholi kõrval ära proovinud näiteks kokaiini, kanepi ja psühhedeelsed seened. Viimaseid olevat ta proovinud „Sõprade“ staari Courteney Coxi kodus, kuid näitleja lükkas printsi väited tagasi.

Spekuleeriti, et selline avameelsus võib osutuda Harry USA viisale saatuslikuks. Prints ja tema abikaasa Meghan kolisid Californiasse kolm aastat tagasi, kuid Harryst pole saanud USA kodanikku, mis tähendab, et ta viibib riigis viisaga.

Kuid nüüd on allikad Daily Mailile väitnud, et Harry pääseb USAst välja viskamisest. Põhjus ei peitu selles, et tegemist on printsi ja kuningliku perekonna liikmega, vaid Harry olevat oma mineviku kohta olnud avameelne juba siis, kui ta viisat taotles. Allikate sõnul olevat prints juba dokumentides maininud, et on varem narkootikume tarvitanud. Selleks on taotlusel juba eraldi koht, kuhu tuleb panna linnuke, kui oled keelatud aineid varem tarbinud.