ETV saates selgitas Metsaviir, et tema hooaeg mootorispordi valdkonnas algab maikuu alguses ning ta tegutseb ühe oma sõbra tiimis mehhaanikuna. Ise aga ta aga kardirooli taha ei istu. „See on väga kulukas spordiala, üldse mootorisport on väga kulukas. Ja lisaks mulle meeldib see nüanss seal juures, et ma saan oma sõitjaga, kes on 11-aastane, ma saan talle midagi tagasi anda,“ selgitas Märten ja lisas, et annab noorele sõitjale edasi neid teadmisi ja oskusi, mida ta oma võidusõitjakarjääri juures koges.

Näitleja avaldas, et tegeles oma võidusõitjakarjääriga kuus aastat ja lõpetas selle aastal 2013. „Olin Eesti teine viimased neli aastat, kui lõpetasin. Ma sain ühel hetkel aru, et seal kõige teravamas tipus olla, selle jaoks on väga palju raha vaja. Kuna isa oli mu nii-öelda ainurahastaja, siis ma otsustasin, et ma ei taha isa raha niimoodi kulutada,“ selgitas ta, miks otsustas oma karjääri tollal lõpetada.

Samas ei taha ta täielikult mootorispordist eemalduda. „Muidugi mul on unistus, et ma teenin varsti piisavalt, siis ma saan jälle sõitma hakata, oma kuludega,“ ütles Märten rõõmsalt.

Seepeale uuris saatejuht Anu Välba, kas sellist summat ta „Apteeker Melchiori“ filmidega ei teeninud, et saaks mootorispordiga taas tegelema hakata. „Seal on ikkagi pere juba taga. Siis peab ikkagi muudele eluvaadetele ka tähelepanu pöörama,“ vastas Märten ja pakkus, et äkki tulevad Saksamaalt miljonid. Nimelt jõudsid esimesed kaks „Apteeker Melchiori“ filmi kümnesse välisriiki ning võivad veel mitmesse jõuda. Kui nii läheks, astuks Metsaviir kindlasti kardirooli taha tagasi.