Tõsielutäht ja ettevõtja Jenner läks möödunud aasta lõpus lahku oma kahe lapse isast Travis Scottist ning on pärast seda vallalise naise elu elanud. Kõik muutus aga jaanuaris, kui Kyliele jäi moelooja Jean-Paul Gaultieri šõul silma Oscari-nominent Chalamet' ja nende vahel tekkis peagi särts. Suhtesahinad tegi esmalt avalikuks Ameerika Ühendriikide populaarne kõmublogi Deux Moi.

Kõmublogi Deux Moi toetus oma suhtesahina uudises anonüümsust palunud allikatele, kelle sõnul on Timothée ja Kylie juba mõnda aega paar olnud. Samuti pidid nad koos järgmisel nädalavahetusel Californias Indios toimuvale Coachella muusikafestivalile minema.

Sotsiaalmeedias hakkas ebatõenäolise paari suhtesahina uudis oma elu elama ning mitmed fännid olid sellest šokeeritud. Nende jaoks tuli Kylie Jenneri uus suhe sama ootamatult kui tema vanema õe Kendall Jenneri randevuu räppar Bad Bunnyga.

Fännid olid Kylie ja Timothée potentsiaalsest suhtest niivõrd üllatunud, et näitasid oma imestust sotsiaalmeedias välja. „Kendall ja Kylie Jenner sõlmisid kindlasti kihlveo, kumb neist suudab kummalisema paarilise leida,“ pakkus üks kommenteerija. „Kylie Jenner ja Timothée Chalamet... ma ei suuda sellist kohutavat informatsiooni mõista,“ avaldas teine. „Kylie, pigem hoia Timothéest eemale,“ kaitses järgmine fänn näitlejat tõsielustaari eest.

Kylie Jenner oli varem suhtes räppari Travis Scottiga, kellega ta hakkas suhteid arendama 2017. aastal pärast Coachella muusikafestivali, vahendab Daily Mail. Kümme kuud hiljem sündis nende perre esimene laps, tütar Stormi. Paari suhe käis üle kivide ja kändude ning nad läksid esimest korda lahku 2020. aastal. Mõnda aega pärast seda leppisid nad ära ning mullu veebruaris sündis nende teine laps, poeg Aire. Ka seekord ei jäänud vanemad kokku ning alates eelmise aasta detsembrist on nad taas lahus.

Timothée Chalamet' ekside hulka kuuluvad nii Madonna tütar Lourdes Leon kui ka Johnny Deppi tütar Lily Rose Depp, vahendab Cosmopolitan.