Traditsiooniliselt valib ajakiri Kroonika välja Eesti rahva seas populaarseimad tele- ja raadiosaatejuhid, meelelahutussaated ja aasta seksikaimad. Meelelahutusvaldkondade kategooriaid on kokku kümme.

Tänavune pidu toimub 1. juunil Põhja-Tallinnas asuvas Krulli kvartalis ning kogu õhtut juhivad imelised, juba mullu Kroonika seksikaimate tiitlitega pärjatud Grete Paia ja Franz Malmsten. Peo lavastamise eest kannab hoolt koreograaf, lavastaja ja näitleja Ingmar Jõela.

Kõikide hääletajate vahel loositakse välja kolmele inimesele kast Balbiino Classicu jäätist, Goldtime’i Sif Jakobsi uue kollektsiooni kõrvarõngad, kaks 150 euro väärtuses kinkekomplekti vabalt valitud toodetega Eucerini valikust, kaks CUPRA Kajo Slim 500 roostevabast terasest termospudelit, mis hoiavad joogi kuuma või külmana rohkem kui 24 tundi, termose maht on 500 ml. Lisaks paneb Prike AS auhinnaks kaks komplekti, kuhu kuuluvad alkoholivaba Tanqueray 0.0, Fever-Tree toonikud ja copa klaasid. Lydia hotell paneb enda poolt välja Romantikapaketi kahele Superiori toas.