Vaata ja uudista pilte!

MELCHIORI-TRILOOGIA rahastaja, ettevõtja Armin Karu on üks viiest produtsendist, kelle finantside toel keskaegne müsteerium sündis. Filmi produtsentide usk filmi läbilööki väljaspool Eestit on tugev. Sellest sõltub ka järgmiste Melchiori-filmide valmimine. Kolm esimest osa on dubleeritud ning jõudnud Saksa ja Tšehhi voogedastuplatvormidele.

ÜLE PIKA AJA SELTSKONNAS endine rahandusminister ja riigikogu liige Sven Sester abikaasa Kairiga.
ERAKORDSE ROLLI teeb uues filmis inkvisiitorina näitleja Andres Mähar, kelle hirmutav pilk jääb närima ka kinoseansi lõppedes. Andrest saatis filmipeol tema abikaasa.

TELEEKRAANILT tuttav saatejuht Eero Reinu elukaaslase Kädi Kaasikmäega.
SEL KEVADEL LAPSE saanud näitlejad Ott Raidmets ja Saara Nüganen elasid kaasa Oti esimesele suurele filmirollile. Ott kehastab eaka kaupmehe noore abikaasa armukest Isakut.

FILMI ÜHT PEAMIST TEGELAST, mälutut meest mängib Karl Robert Saaremäe. Tema kõrvale on sattunud istuma lavakunstikooli õppejõud ja Tallinna Linnateatri näitleja Külli Teetamm.
NÄITLEJA ALO KÕRVE kõigis kolmes Melchiori filmis koomilise kohtuhärra Dorni rollis on pannud publiku naerma ja hirmu tundma. Filmi viimases osas teeb rolli ka Alo abikaasa Hele Kõrve. Esilinastuse melu vanemate seltsis nautis paari vanem tütar Kirsi.

EKRAANIL NÄHTAMATU, ent võtteplatsil asendamatu Melchiori-filmide tegevprodutsent Adeele Tähemaa elukaaslase Karl-Lennart Meriga, kes on president Lennart Meri lapselaps.
MELCHIORI filmiloo käivitab laadaplatsil toimunud kuritegu, kus kaupmehe rollis lokkisjuukseline näitleja Kristjan Lüüs. Tema kaaslaseks esilinastusel oli modell Greta Ruga.
IGA SELTSKONNA HING Kanal 2 reporter Eda-Liis Kann elukaaslase Haldo Oravasega.
MELCHIORI FILMI PRODUTSENDID, Nafta Films omanikud Diana Mikita ja Esko Rips.
FILMIPRODUTSENT Kristian Taska tema jaoks oluliste naiste keskel. Paremal Kristiani ema Hiie Kuusik ja vasakul elukaaslane Veronica Puhk.
UUT KODUMAIST FILMI tuli vaatama ka näitlejatar Ingrid Margus.

Jaga
Kommentaarid