Vägeva esituse teinud bändi solist andis kohe kontserdi alguses teada ka enda positsioonist seoses Ukraina sõjaga, karjudes „Elagu Ukraina“, vahendab venekeelne Delfi.

Samuti avaldasid bändi liikmed Ukrainale toetust ja lootust, et sõda lõpeb peagi. Paari laulu vahel sooviti lahti saada „seniilsest, võimu haaranud vanamehest“ ehk sellega vihjati ilmselgelt Venemaa presidendile Vladimir Putinile.

Esitades laulu „See kõik möödub“, rullisid muusikud lahti suure bänneri, mis kinnitas, et „see kõik lõpeb kindlasti peagi!“.

Vene punkbändi oli kuulama ja vaatama tulnud umbes 700 inimest, kes ansambli esindaja sõnul olid ilmselt sinna tulnud ühe konkreetse loo pärast. Lugu „Ma igatsen sind niiväga“ tuligi esitlusele kõige viimasena.

Pornofilmõ`t peetakse Venemaa noorimaks, aga samas riigi kõige politiseeritumaks punkbändiks. Mullu andis ansambel Ukraina toetuseks kontserti samuti Tallinnas. Kuigi bändi muusikat peetakse suhteliselt tüüpiliseks punkmuusikaks, siis nende laulude sõnumid on tihtilugu segu otsekohesusest ja irooniast.