Kinotäht Halle Berry avaldas laupäeval ühismeedias endast kuuma pildi, kus poseerib alasti. Foto Berryst on tehtud ühe maja rõdul, tal on käes veinipokaal ja ta nõjatub rõdupiirdele. „Ma teen, mis ma tahan. Ilusat laupäeva,“ kirjutas Halle oma Instagrami postituse juurde.

Nädalavahetusel sotsiaalmeediasse postitatud klõps teenis kiiresti fännide poolehoiu. Paari päevaga märkisid üle 760 000 kasutaja pildi meeldivaks ning postituse alla kogunes üle 17 000 kommentaari. „Hästi käituvad naised pole kunagi ajalugu teinud,“ kommenteeris üks fotost elevusse sattunud fänn. Teine aga võrdles Berryt jumalannaga. „Sa näed imekena välja,“ kiitis ka järgmine kommenteerija Halle pilti.

Leidus ka kommenteerijaid, kes polnud näitlejanna alastipildist niivõrd vaimustuses kui teised. „Kamoon, sa oled 60-aastane,“ seisis ühes negatiivses kommentaaris. „Vanaema, anna noorematele võimalus särada,“ ei hoidnud teine kommenteerija end tagasi. „Sa peaksid alastipiltide asemel oma lastelastega aega veetma,“ kirjutas veel üks inimene salvavalt. Samas prooviti Halle tuju tõsta ja toodi välja, et ta ei peaks negatiivsust õhutavaid kommentaare lugema.

Näitleja Halle Berry on eelmise aasta jaanuarist abielus muusiku Van Huntiga (53). Paar abiellus salaja oma puhkusereisil, mis tähendab, et nende pulmas polnud külalisi. Paar otsustas tseremoonia ajal kanda tagasihoidlikke riideid ja nad olid paljajalu. Berry ja Hunti suhe sai alguse 2020. aastal. Näitlejatar on varem olnud kolm korda abielus.