Singel „best friend“' räägib täpselt sellest, mida seal loos kuulda on, kuid pigem natuke krutskit täis, samas veidi pettunud alatoonil, selgitab Maian. „See räägib minust ja mu parimast sõbrast, kellele selle loo kirjutasin. Ja laulsin seal sellest, mida mina tahtsin, et tema tunneks, sest mina ju tundsin end nii. Ja samas nendin siiski loo lõpus, et olen tegelikult lihtsalt saanud haiget, kallis on ta mulle ikka (as a friend) ja minu mingisugune trots on vaid vanuseline iseärasus. Ta on mu parim sõber ja i never got with his best friend btw,“ ütleb ta.

Maiani kuulajad on ilmselt tähele pannud, et ta tunneb ennast mugavalt päris mitmes keeleruumis. Ka see lugu on pooleldi inglise keelne. „Esiteks on maailm suur ja lai, teiseks oli see lugu alguses ingliskeelne klaveripala ja kolmandaks, imma do your best friend ei kõla lihtsalt eesti keeles nii hästi. Ja arvan, et see on ka mingisugune hea vaheldus kõrvale ja väike järelehüüe minu muusikalistele algusaastatele, kus hakkasin siira ja avatud südamega enda arvates Eestist Hollywoodi marssima oma verivärskelt debüteerinud loominguga. Samas, dream big! Ma vist tunnen ennast lihtsalt mitmes keeles koduselt ning muusika on minu jaoks see peamine keel,“ selgitab maailmakodanik Maian.

Video autoriks on Hindrek Maasik, kes peab Maianit uuema generatsiooni üheks andekamaks laulukirjutajaks. Visuaalis lahti rulluvate emotsioonide meespoolt kehastab modell Erik Vent.