Eelmise nädala teleedetabelis noppis esikoha „Pealtnägija“, mida vaatas 183 000 silmapaari. Teisele kohale tulnud uudistesaadet „Aktuaalne kaamera“ jälgis 152 000 vaatajat. Kolmandaks jõudnud mälumäng „Kuldvillak“ tõi telerite ette 132 000 silmapaari.

Teleedetabelis neljandale kohale tulnud „Aktuaalne kaamera nädal“ kogus 127 000 vaatajat. Kanal 2 kevadine suursõu „Tähtede täht“ hoidis viiendat kohta samuti 127 000 vaatajaga. Sellele järgnes „Õnne 13“ 124 000 silmapaariga.

Seitsmendale kohale jõudis „Kuuuurija“, mis kogus 122 000 vaatajat ja kaheksanda koha hõivas „Ringvaade“ 121 000 vaatajaga. Tabeli eelviimase koha vallutas „Sport“ 113 000 silmapaariga ning sellele järgnes „Hommik Anuga“, mida jälgis 108 000 silmapaari.

ETV jõudis edetabelisse kokku seitsme saatega ja Kanal 2 noppis tabelis kolm kohta. Ühtegi TV3 saadet, nende seas ka lauluvõistlust „Uus laul“, möödunud nädala teleedetabelisse ei mahtunud.

Kroonika uuris TV3-lt, millised olid nende eeldused „Uue laulu“ vaatajanumbritele. Samuti küsisime telekanalilt, kas nad peavad ise mingisugust arvestust lauluvõistluse vaatajanumbrite osas ning kui palju vaatajaid tõi saade telerite ette. TV3 turundus- ja kommunikatsioonijuht Annely Adermann aga vaatajanumbreid avaldama ei soostunud ja jättis küsimustele vastamata.

„TV3 tunneb suurt rõõmu, et koostöös teletootjaga RUUT jõuab sel kevadel vaatajateni lauluvõistlus „Uus laul“, tänu millele sünnib maailma 32 uut eestikeelset lugu. Tegemist on saatega, mis juba praegu on kasvanud tele-eetrist välja ning inspireerinud ja avanud uksi mitmetele uutele laululoojatele. Pärast avasaadet oleme saanud väga sooja tagasisidet nii televaatajatelt kui ka muusikainimestelt, kes kõik tõdevad, et just sellist konkurssi, mis tõstaks esile eestikeelset muusikat, on juba aastaid väga vaja olnud. „Uue laulu“ panus Eesti tele- ja muusikaajalukku on väga oluline ning silla loomine Jaak Joalaga lisab kogu ettevõtmisele veel enam väärtust. Seega ootame kõiki kevadistel pühapäevaõhtutel TV3 „Uut laulu“ ehk suurt Eesti muusika pidu nautima ja oma lemmiklugu valima!“ sõnas Adermann vaid.