Aaslaid viibis hiljuti Balil ja teda tabas reisil ootamatu terviserike, mis vajas lausa arstiabi. Rahvas soovis väga teada, mis tal reisil olles siis tegelikult juhtus. Seda küsimust kuuldes puhkes Kristel naerma. Lugu algas sellega, kui Kristel sõitis koos sõpradega Bali saarelt lähedal asuvale väiksele saarele Nusa Penidale. „Mul oli planeeritud niimoodi, et ma jäin kaheks päevaks sinna (Nusa Penidale – toim) üksinda ja ma hullult ootasin seda. Eriti selle sõprusgruppiga, kellega käisin, oli väga tore reis,“ ütles Kristel, et vahepeal tahtis ta nautida üksinda olemist ja olla enda mõtetega kahekesi. „Esimesel õhtul läks kõik hästi ja järgmine hommik ärkasin üles ja viisakalt öeldes kõht jooksis (kõhulahtisus – toim). Aga mõtlesin, et ei ole hullu! Mul oli ikkagi matk plaanis, lähen ja teen selle matka ära,“ üritas Kristel toona positiivseks jääda.

Kristel jõudis pool tundi hotellist eemale sõita ja siis suunduski matkale, kuid järsku tundis, et reis võtab huvitava pöörde. „Mingi hetk ma väänasin veel oma jala ära ja siis mu keha ei suutnud enam kahe asjaga korraga tegeleda.“ Ta jõudis ranna äärde ja tema kõht hakkas juba tõsiselt märku andma. Seejärel läks ta rannast ära ja liikus trepist üles – see võttis tal aega 20 minutit. „Peale seda treppi oli mul tunne, et ma viskan pildi kohe kotti, et ma lihtsalt ei saa!“ kirjeldas Kristel juhtumit. Õnneks sai ta pärast rolleriga hotelli sõita.

Umbes nelja paiku hotelli jõudes hakkas Kristel lamades vähkrema ja terve see aeg oli ka kõht lahti. „Aina hullemaks läks. Ma mõtlesin, et okei, ma magan välja selle lihtsalt ja kõik saab korda. Ja no ei saanud magada. Vähkresin ja vähkresin,“ rääkis Aaslaid, et kell pool kaksteist õhtul hakkas tal veelgi halvem.

Kristel helistas arstidele, nad tulid kohale ja tilgutasid talle veeni kolm pakki vedelikku. Samuti andsid ravimeid. „Mingi hetk oli mul 37,6 palavik ja siis sain aru, et miks ma ei saanud magama jääda: see on täpselt see temperatuur, kus keha ei oska olla,“ ütles Kristel, et hiljem oli ta palavik juba 39,6. „Kui arst pani mulle tilguteid, siis ma oksendasin arstionu peale, siis ta veidi ehmatas,“ sõnas Kristel ja lisas, et vabandas ta ees. Arst ei pannud seda pahaks, vaid oli toeks.

Kristelile anti antibiootikumid ja kuidagi enam-vähem sai ta magada. „Järgmisel päeval tuli minu reisiseltskond hotelli ja me läksime tagasi Balile. Mul oli nii halb olla. Ma suutsin ainult mõelda, et ma ei mäleta, millal mul okei olla oli. Nii kohutavalt halb oli olla!“ tunnistas Kristel ja lisas naljatledes, et selle aja, kus ta pidi üksinda olema, veetis ta puhastades.

Saates tuli teemaks ka Kristeli ja tema koomikust elukaaslase Mattias Naani pulmad. Rahvas ootab juba pikisilmi, millal palub Naan Kristeli naiseks. Paar on olnud praeguseks juba seitse aastat koos. Üks küsija tegi Kristeli südame soojaks, kui ütles, et soovib teda juba pulmakleidis näha. „Nii nunnu! Aitäh! Pulmade osas ma ei oska öelda, kui ma tuleviku poole selle koha pealt vaatan, siis tundub see mulle sigrimigri olevat. Aga ma ei tea, millal pulmad tulevad. Ma arvan, et seda peab Mattiaselt küsima. Samas praegu ei ole mul veel nii üle visanud, et ise ära küsida. Vaatame… Mulle tegelikult meeldib nõnda, nagu praegu on,“ vastas Kristel oma pulmaküsimusele, et praegu ongi kõik hea ja mõnus vibe (meeleolu – toim).

Ja nagu alati ootab meie külalist saate lõpus üllatusküsija. Tegemist oli tõelise südantsoojendava kohtumisega, sest ekraanile ilmus tema noorem õde Katrina, kes elab Taanis. Õed ei saa nii tihti koos aega veeta. „Kata! See on mu õde! Mul on hullult õega vedanud. Nii tore, et tema tuli küsima!“ puhkes Kristel õnnest nutma.

Rahva seast Kristelile küsimusi kogudes ilmus meie teele juhuslikult näitlejanna Piret Krumm, kes mängis koos Kristeliga sarjas „Padjaklubi“. Piretil oli loomulikult Kristelile ka küsimus ja see pani Aaslaiu saates nende toredaid hetki meenutama.

Kas Kristel on oma elus õnnelik? Mis on see üks asi, mille Kristel ostaks kohe praegu? Millal käis Kristel viimati Saaremaal kalal? Mis on Kristeli lemmikburger?

Nendele ja teistele küsimustele saad vastuse, kui vaatad Kroonika saate „Kas tunned mind?“ kaheksandat osa.