Eeva kinnitas enda teist rasedust esimest korda Facebookis 7. jaanuaril. „Talsipühade hoos on meil hea meel teada anda, et suve alguses näeb ilmavalgust veel üks Talsi!“ kirjutas muusik toona oma Facebooki kontol.

Muusik avaldas tänases „Hommik Anuga“ saates, et tema ja abikaasa Villu Talsi perre sünnib poeg. Maimuke peaks ilmavalgust nägema juunis.

Eeva ja Villu peres kasvab juba pisitütar Lilli, kes sündis 28. detsembril 2018. aastal. Eeva ja Villu abiellusid 6. augustil 2011. aastal.

Curly Stringsi miljoneid kuulamisi kogunud menupala „Üle ilma“ sai bändi kümnenda sünnipäeva tuules uue versiooni, milles teevad kaasa ka nublu ja Estonian Voices. Värsket arranžeeringut saadab sünnipäevahõnguline video, kus lõbu, naer ja pidu kulmineeruvad kõige paremas võtmes.

Kümme aastat tagasi võitis Curly Strings lokkide sähvides eestlaste südamed albumiga „Üle ilma“, millelt pärinevad armastatud lood nagu „Kauges külas“, „Maailm heliseb“, „Kättemaks“ ja muidugi ka albumi nimilugu, mis on nüüd bändi juubeliaasta tähistamiseks värske kuue saanud.

„Meie esimene album „Üle ilma“ oli vaieldamatult Curly Stringsi lennu sabatäheks, kuna sealt pärinevad palad, mille järgi pea iga eestlane meid täna tunneb. Lugu „Üle ilma“ on Curlyde kroonikas aga eriline seetõttu, et see on meie kõige esimene omaloominguline laul. Palast sai ka omamoodi prohvetlugu, kuna alates sellest olemegi bändiga üle ilma vuhisenud,“ sõnas bändiliige Taavet Niller.

25. augustil tähistab Curly Strings kümnendat tegutsemisaastat suure sünnipäevakontserdiga Eesti Vabaõhumuuseumis, kus teevad kaasa ka nublu ja Estonian Voices. Üheskoos antigi loole „Üle ilma“ uus hingamine, kus keelpillide vahel mänglevad nüüd kelmikalt ka räpiread ja helikihtidele lisab mahlakust vokaalsekstett.

Jaga
Kommentaarid