Väljaanne Page Six kirjutab, et Shawni ja Camilat märgati koos ühel festivali kontserdil, kus nad teineteisega miilustasid ja mitmeid kirglikke suudlusi jagasid. Samuti vaatasid nad koos esinemist ja lustisid kõigest väest. Ka kogu ülejäänud õhtu olid nad festivalil koos aega veetnud ning vestelnud oma sõpradega.

Twitteris ringleb klipp neist koos kontserdil ning üks fänn püüdis paari suudluse ka videosse. Sellest on näha, kuidas Shawn ja Camila teineteisele naeratavad ning seejärel suudlevad. Samuti hoiavad nad teineteise ümbert kinni.

Mendes ja Cabello olid varem paar, kuid 2021. aasta novembris teatasid nad sotsiaalmeedias, et on otsustanud oma suhtele joone alla tõmmata. Tollal sõnasid nad veel, et nende armastus teineteise kui inimeste vastu on tugevam kui iialgi varem. „Alustasime oma suhet parimate sõpradena ja jätkame parimateks sõpradeks olemist. Täname teid meile algusest peale osaks saanud toetuse eest,“ lisasid nad siis. Enne lahkuminekut jõudsid nad suhtes olla ligi kaks aastat.

Pole teada, kas kirglikud suudlused Coachella festivalil tähendavad seda, et Shawn ja Camila on taas koos või mitte. Kumbki muusik pole selle kohta veel ühtegi ametlikku kommentaari või postitust teinud.