Väidetavalt oli õnnetus juhtunud eelmise aastal, kui sarja uue hooaja filmimine oli lõpusirgele jõudnud. Dickinson oli läinud võtteplatsil otsima pimedal ajal tualetti, kuid eksis teel ära ja kukkus seetõttu õnnetult. Daily Maili andmetel oli ta komistanud ühe kaabli taha ning õnnetus oli olnud tõeliselt hirmus. Kunagine tippmodell toimetati kiiresti haiglasse ning lõpuks pidi ta lausa sarja filmimisest loobuma.

Dickinson oli õnnetuses palju räsida saanud ning ta pea veritses. Samuti sai ta peapõrutuse, sinise silma, kriimustatud põsed, lõhkise huule ja mitmeid vigastusi kätele. „See oli väga jube. Kõik ärkasid valju kolina peale,“ sõnas üks õnnetusega kursis olnud allikas Briti meediale. Tema sõnul olid mitmed laagrikaaslane jooksnud sinna, kust nad valju kolinat kuulsid ja leidsid sealt näoli maas lebava Dickinsoni. Tol hetkel paistis ta pooleldi teadvusel olevat. „Ta oli kaetud mulla ja tolmuga,“ sõnas allikas veel.

Veel pole teada, kas Janice'iga juhtunud õnnetust kajastatakse kuidagiviisi ka sarjas. Ei Janice ega sarja näitav telekanal pole õnnetust veel kommenteerinud.

Sari „I'm A Celebrity“ näitab, kuidas kuulsused tegelevad ellujäämisega ajal, kui nad elavad tõeliselt ebamugavates tingimustes. Iga staar peab võtma osa väljakutsetest, et kindlustada nii endale kui ka grupile lisatoitu ja muid hüvesid. Mida edukamad nad on, seda väiksem on tõenäosus, et televaatajad mõne kuulsuse saatest välja hääletavad. Lisaks Janice Dickinsonile teevad tolles hooajas kaasa mitmed tuntud nimed. Näiteks võtab saatest osa Paul Burrell, kes oli kunagi printsess Diana ülemtreener, ja Helen Flanagan, kes on eelkõige tuntud sarjast „Coronation Street“. Saade „I'm A Celebrity“ jõuab Austraalia televaatajateni järgmise nädala esmaspäeval.