Hispaania väljaanne Marca õhutab kuulujutte, et maailma ühe parima jalgpalluri Cristiano Ronaldo ja tema naise Georgina Rodríguezi suhe on hapuks läinud. Nimelt olevat Georgina rikka elustiiliga kaotanud austuse oma sõbrannade vastu ja on üle piiri läinud enda ning Ronaldo vara näitamise ja sellega uhkustamisega.

Rodríguez on oma käitumise pärast pälvinud palju kriitikat ja teda tembeldatakse enesekeskseks ja upsakaks. Ka kõige lähedasemad sõbrannad saavad tunda, kui tähtsaks Ronaldo naine ennast ja oma vara peab. Kui Rodríguez sõbrannadele näiteks oma uut Hermési kotti näitas, ei lubanud ta neil seda niisama, paljaste kätega puudutada. „Ärge puudutage seda oma kätega, võtke see niimoodi,“ palub ta sõbrannadelt, mähkides koti sangad riidest kotiga, mille sisse brändikott algselt pakitud oli.

Sellised situatsioonid ei ole Cristiano Ronaldo jaoks ilmselgelt meeldivad ja põhjustavad kuulujutte paari lahkumineku kohta, vahendab Marca. Juba praegu spekuleeritakse suhtekriisi üle, sest Georginal pole piire oma vara demonstreerimise ja eputamise ees.