Prints Carl Philipi ja tema abikaasa printsess Sofia ametilikule Instagrami kontole postitati täna hommikul prints nende pojast Alexandrist, kes tähistab oma sünnipäeva. „Täna tähistame oma armast Alexandrit, kes saab 7-aastaseks,“ seisis sotsiaalmeediasse postitatud armsa pildi kõrval.

Mõne tunniga kogus pilt üle 14 tuhande meeldimise. Fotol poseerib Alexander rõõmsa näoga ning ta on pildil kõhuli, jalad õhus. Kui muidu on väike prints poseerinud piltidel uhkelt oma pikkade juustega, siis värske pildi jaoks on tema juuksed kinni seotud.

Ka kommetaarides soovitakse väikesele printsile õnne sünnipäevaks. Mõned kuninglikud fännid toovad ka välja, et väike Alexander sarnaneb pildil printsess Sofiaga. „Ta on nagu ema suust kukkunud. Milline kaunis väike prints,“ seisis ühes kommentaaris.

Prints Alexander on troonipärimise järjekorras hetkel viies - enne teda tulevad Rootsi kroonprintsess Victoria ja tema kaks last, seejärel Alexandri isa prints Carl Philip. Printsi ja tema õe printsess Madeleine lastel aga kuninglikke õigusi pole, mistõttu ei ole neil esinduskohustust, vahendab Iltalehti.

Rootsi ajalehe Svenskadam teatel kutsuvad Carl Philip ja Sofia oma poega hellitavalt Sandyks. Väidetavalt olla noor prints sõumehe tüüpi, kuna talle meeldib tantsida ja lollitada. Samuti meeldib talle väga kaamera ees poseerida. Eesootaval sügisel alustab Alexander oma kooliteed.