Mullu debüüdi teinud Flex Fest kolib sel aastal suve lõpust suve algusesse ning Telliskivist Krulli kvartalisse. 16.-17. juunini toimuval festivalil astub kahe päeva jooksul kahel erineval laval üles pea 20 artisti kohalikest Eesti Muusikaauhindade laureaatidest maailmakuulsate nimedeni.

Flex Festi üheks peaesinejaks on Central Cee. Tegemist on hetke kõige tähtsama Briti räppariga, kes oma muusikas keevitab kokku elemente hip-hopist, träpist ja UK drillist. Alates tema 2021. aasta hiti „Wild West“ edust ja lõpetades mitme BRIT Awardi nominatsiooniga, lendab Central Cee hetkel kõrgemalt kui kunagi varem. Artist läks mullu TikTokis viraalseks Eve’i 2001. aasta pala „Let Me Blow Ya Mind“ sämpeldava looga „Doja“, mis on tänaseks kogunud üle 400 miljoni globaalse striimi. Järgnesid „LET GO“ ning „Me & You“ ning Central Ceest sai ka esimene UK räppar, kes kogus Spotifys aastaga miljard striimi.

Lisaks astub sel suvel Tallinnas üles Rootsi räppar, laulja, moelooja, kunstnik ja muusikakollektiivi Drain Gang tegevjuht Bladee. Drain Gangi ehk Smög Boysi asutaja ja endise Krossadi liikme (koos ecco2k-ga) diskograafia sisaldab kaheksat stuudioalbumit, kolme miksteipi, viite lühialbumit, kuut projekti koos Drain Gangiga ning mitmeid üksikuid singleid. Tema kõige värskemaks koostööks on Ameerika EDM’i legendi Skrillex album „Don’t Get Too Close“, kus Bladee on esindatud lugudes „Ceremony“ ja „Real Spring“.

Soome skeenet esindab Isac Elliot ning kohal on ka Leedu eelmise aasta kõige striimitum artist dj nevykele. Kodumaistest nimedest said Flex Festile kirja veel KiROT, Pluuto, AROP, manna, Asena ja Kitty Florentine.

Varasemalt on Flex Festi selle aasta esinejate nimistusse kinnitatud Grammyga auhinnatud Ühendkuningriigi produtsent ja laulukirjutaja Mura Masa, Eesti Muusikaauhinnad 2023 aasta muusikavideo laureaat nublu, aasta hip-hop/rap artist reket, aasta debüütalbumi ja aasta ansambli trofeed pälvinud Gram-Of-Fun, Soome edulugu Mikael Gabriel, supergrupp 5MIINUST ning noor produktsiooni talent Karl Killing.

Flex Fest toimub sel suvel 16.-17. juunini Tallinna Krulli kvartalis. Piletid on saadaval festivali kodulehel.