51-aastane poliitik sattus teiste Twitteri kasutajate pahameele valla pärast seda, kui ta jagas sotsiaalmeedias pilti oma perekonnast, mis oli tehtud Rena ja tema väljavalitu Joshi tähtsal päeval. Antud fotol poseerivad ka poliitiku abikaasa Michael ja poeg Nalin.

Kuigi mitmed antud säutsule vastanud kasutajad soovisid paarile eelkõige õnne abiellumise puhul, siis peamiselt leidub selle postituse all negatiivseid kommentaare Haley'i kleidi suhtes. Kuigi pruudi ema kleit pole päris valge, siis on see ikkagi heledam versioon šampanjakarva toonist. Samuti on antud perefoto tuunitud tunduvalt heledamaks ning seetõttu tundub naise kleit palju valgem kui see on teistel fotodel, mis on antud peol tehtud.

„Mille neist on pruut? Selle foto järgi ei saagi aru,“ seisab ühes populaarseimas säutsus antud foto all. „Kas pruudi ema kandis tõesti VALGET?“ uurib ka teine kasutaja. „Milline valget kleiti kandev naine siin fotol abiellus?“ küsis ka kolmas kasutaja.

Loomulikult leidub antud lõimest ka neid, kes Haley'i valikut kaitsevad. „Ta ei kanna ju loori ja see on šampanjakarva kleit, mitte valge. Võib arvata, et tütar oli temaga koos, kui ta selle kleidi ostis,“ pakkus välja üks kasutaja ning leidub ka teisi, kes arvavad, et Rena oli oma ema kleiti juba enne tähtsat päeva näinud ning selle ka heaks kiitnud.