Suurejoonelistel vabaõhukontsertidel kuuleb kvaliteetset kvadrofoonilist heli, mis on ilmestatud võimsate valguse ja video efektidega. Kontsert kulgeb südaöösse, mil kloostri ajaloolistel müüridel algab eriline valgusetendus. Projekti valguskunstnik on Rene Jõhve, videomappingu loob Kati Jägel, video tuntud loodusfotograaf Sven Zacek ja Taavi Vaikmaa.

Mahavoki asutaja Heini Vaikmaa sõnul on see kontsert ansambli viimaste aastate suurim ja tehniliselt keerukaim väljakutse, mille taolist seni pole Padisel ega lähiümbruses varem korraldatud.

Mõlemal õhtul loovad alustuseks soolokavadega meeleolu Siiri Sisask ja Mauno Meesit (Sinine). Vaheaegadel saab nautida suupisteid ja jooke ning avastada ilusat Padise kloostri ja mõisa ajaloolist ümbrust. Kontsertidega tähistatakse ühtlasi ka Heini Vaikmaa 65. juubelit ning viimane lubab esitada ka täiesti uut, antud sündmusteks loodud muusikat.

Padise kloostri ja mõisa Pargi väravad avatakse mõlemal õhtul kell 20.00, esimene esineja alustab kell 21.00. Piletitaskus on eelmüügis piiratud arv soodsamaid pileteid.