Sel nädalavahetusel leidis trummari Travis Barkeri Ameerikas Los Angelese linnas asuvas kodus aset hirmus intsident. Nimelt oli Los Angelesse reisinud fänn, kes uskus, et oli enne linna jõudmist suhelnud Barkeriga ja soovis nüüd temaga silmast silma kohtuda. Selleks sõitis ta autoga Barkeri maja juurde ja asus sealseid turvaväravaid autoga rammima, et muusikuga kohtuda.

Kohale kutsuti politsei, kes naissoost fänni vahistas. Väidetavalt keeldusid turvamehed naist neli korda Barkeri kodu territooriumile lubamast, mistõttu otsustaski ta autoga turvaväravaid rammima hakata. Muusiku eraturvamehed pidasid naise kinni ja hoidsid tal silma peal kuni politsei sündmuspaigale jõudis. Võimud vahistasid naise sissetungi alusel, vahendab Mirror.

Fänn selgitas politseile, et oli sotsiaalmeedias hakanud suhtlema inimesega, kes tundus olevat Travis Barker. Tegelikult nii ei olnud - Barkerit kehastav isik pettis sotsiaalmeedias oma välimusega naist. Fänni sõnul oli muusikut matkinud isik talle öelnud, et naine tuleks Los Angelesse ja külastaks seda piirkonda, kus Barker elab. Seda ta tegigi, kuid sai siis teada, et tegelikult ei suhelnud ta sotsiaalmeedias päriselt Travis Barkeriga.

Õnneks polnud kogu olukord ohtlik Barkerile, kuna käesoleval nädalavahetusel peaks nii tema kui ka tema bändikaaslased osalema Coachella muusikafestivalil, mistõttu ei viibinud ta kodus. Trummar oli olnud tagasiteel bändiproovist, kui intsident tema kodus aset leidis. Turvamehed aga soovitasid tal jääda proovipaika kuniks olukord tema kodus stabiliseerub.