Hertsoginna osales möödunud nädalavahetusel TED Talkil, kuid mitte esinejana, vaid ta tutvustas seal oma fotograafist sõpra Misan Harrimani. Videosilla vahendusel oma tervituse saatnud Meghan otsustas elegantselt sirgendatud soengu kasuks ning paksu jumestuse asemel kaunistas teda pigem õrnem meik, mis tema ilu esile tõi.

Nii pea, kui värsked fotod Meghanist Twitterisse jõudsid, hakati arutama, et mis on hertsoginna välimuse juures muutunud, et ta nii võõras välja näeb. Mõni kasutaja pakkus välja, et prints Harry abikaasa kasutab värvilisi läätsesid ning tema pulksirged juuksed on märk sellest, et ta ei taha oma emapoolseid juuri enam austada. Mindi isegi nii kaugele, et Meghanit hakati süüdistama prints Williami abikaasa Catherine’i kopeerimises.

Leidus siiski ka neid, kes hertsoginnat kaitsma hakkasid. „Meghan pole iluoperatsioonidel käinud. Kõik oleneb kaameranurgast, valgustusest ja näo kontuurimisest,“ seisab ühes populaarses säutsus. Samuti kaitstakse hertsoginna valikut oma juuksed pulksirgeks sirgendada. „Mustanahalised naised on seda juba aastakümneid teinud. Sellel pole midagi pistmist „oma juurte kustutamisega“,“ lisas teine kasutaja. Meghani fännid pakuvad välja ka seda, et naise välimusele on hästi mõjunud fakt, et kolm aastat tagasi kolis ta Harry ja nende lastega Californiasse, kus päike pidevalt tema nahka paitab.